Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tatar wołowy to klasyczne danie kuchni polskiej. Zmielone mięso wołowe z żółtkiem jajka, cebulką, grzybkami i ogórkiem kiszonym najlepiej podawać z chlebem. Efektowna i smaczna przystawka na pewno zaskoczy Twoich gości, polecam.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 939
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11177
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4001
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1385
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 939
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11177
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4001
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1385
Składniki
Mięso wołowe posiekać lub zmielić. Przed podaniem wymieszać z olejem, przyprawą w płynie Maggi, solą i pieprzem do smaku. Uformować tatara tak jak na zdjęciu, obok ułożyć drobno posiekanego ogórka, cebulę i grzybki. Na koniec żółtko ułożyć na mięsie. Podawać z pieczywem. Smacznego!