Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tatar wołowy to klasyczne danie kuchni polskiej. Zmielone mięso wołowe z żółtkiem jajka, cebulką, grzybkami i ogórkiem kiszonym najlepiej podawać z chlebem. Efektowna i smaczna przystawka na pewno zaskoczy Twoich gości, polecam.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 31884
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9686
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2174
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4171
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 901
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 31884
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9686
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2174
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4171
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 901
Składniki
Mięso wołowe posiekać lub zmielić. Przed podaniem wymieszać z olejem, przyprawą w płynie Maggi, solą i pieprzem do smaku. Uformować tatara tak jak na zdjęciu, obok ułożyć drobno posiekanego ogórka, cebulę i grzybki. Na koniec żółtko ułożyć na mięsie. Podawać z pieczywem. Smacznego!