Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tatar wołowy to klasyczne danie kuchni polskiej. Zmielone mięso wołowe z żółtkiem jajka, cebulką, grzybkami i ogórkiem kiszonym najlepiej podawać z chlebem. Efektowna i smaczna przystawka na pewno zaskoczy Twoich gości, polecam.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10117
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2742
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1865
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 720
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3964
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10117
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2742
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1865
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 720
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3964
Składniki
Mięso wołowe posiekać lub zmielić. Przed podaniem wymieszać z olejem, przyprawą w płynie Maggi, solą i pieprzem do smaku. Uformować tatara tak jak na zdjęciu, obok ułożyć drobno posiekanego ogórka, cebulę i grzybki. Na koniec żółtko ułożyć na mięsie. Podawać z pieczywem. Smacznego!