Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
udało się - pozytywnie zaskoczyłam moich przyjaciół wegetarian ... i nie tylko :)
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3394
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 93
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 830
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 86
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3394
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 93
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 830
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 86
Składniki
Poprzedniego dnia: z wina, sosu sojowego, pasty paprykowej, soli, imbiru i majeranku zrobić sos - zmieszać dokładnie składniki. W tym sosie zamarynować tofu pokrojone np. na plastry ok.1/2 cm grubości lub tez na większą kostkę.
Dnia właściwego: tofu odsączyć z marynaty ( lekko odcisnąć) , zapanierować w jaju ,a potem w kokosie - smażyć z obu stron lub też na głębokim oleju - podawać ciepłe w towarzystwie ulubionych warzyw.
Smacznego wege-dania.