Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale pasuje na spotkanie w gronie przyjaciół.
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 770
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11535
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5003
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1239
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10141
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 770
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11535
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5003
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1239
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10141
Składniki
Do salaterki wrzucić twaróg, majonez, tuńczyka odciśniętego na sicie. Koperek, natkę pietruszki umyć i osuszyć. Drobno posiekać i dodać do salaterki. Ugotowane jajka zetrzeć na tarce o drobnych oczkach i dodać do salaterki. Dodać przyprawy i sól do smaku. dokładnie wymieszać. Podzielić na 4 części. Na płaskim półmisku, albo desce ułożyć warstwę kromek chleba. Posmarować masą. Następnie kolejna warstwa chleba i masy. Tak do wyczerpania składników. Ostatnia warstwa to masa twarogowo-tuńczykowa. Boki tortu posmarować majonezem i całość udekorować.
Tort schłodzić w lodówce. Smacznego