Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska na przyjęcie, imprezę która na pewno nie pozostawi po sobie śladu na talerzu.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 234
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 221
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1325
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 767
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 234
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 221
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1325
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 767
Składniki
Mięso myjemy, suszymy. Kroimy na plasterki i obtaczamy w przyprawie gyros. Odstawiamy do lodówki na 15 min. Smażymy na oleju fileciki obtoczone z jajku, mące i bułce tartej.
Sos czosnkowy dobrze zrobić jest wcześniej żeby się przegryzł lub możemy zastosować kupny wedle uznania. Wszystkie składniki na sos mieszamy razem, dodajemy sól i pieprz do smaku.
Kapustę szatkujemy, dodajemy pokrojone w kostki pomidory, ogórki, cebule oraz kukurydzę. Wszystkie warzywa wkładamy do miski, dodajemy sos czosnkowy i mieszamy.
Tortille kroimy na pół. Zwijamy w rożek i spinamy wykałaczką. Dodajemy do środka keczup, mięso a następnie warzywa z sosem.