Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tortilla bez żadnego sosu.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1410
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1347
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1410
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1347
Składniki
Wykonanie: Grzyby oczyścić, opłukać i pokroić. Cebulę, czosnek, paprykę obrać i drobno posiekać. Wszystkie składniki wrzucić na patelnię i dusić na maśle przez 10 minut, dodać posiekaną papryczkę chili, przyprawy do smaku i jeszcze przez chwilę poddusić. Tortillę przygotować według opisu na opakowaniu, nałożyć farsz i podawać.