Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz przepisu na szybką przekąskę.....oto moja propozycja.
Polecam.
Odsłon: 297
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 290
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 129
Polecam.
Odsłon: 297
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 290
W weekend nie musimy chleba jeść, polecam cieplutkie, chrupiące bułeczki.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 129
Składniki
Wędzonego halibuta oczyściłem z ości i podzieliłem na mniejsze kawałki. Pomidorki koktajlowe po umyciu pokroiłem na połówki. Sałatę rzymską opłukałem, porwałem. Szalotki obrałem, pokroiłem w piórka. Tortille podgrzałem na gorącej patelni, posmarowałem sosem 1000 wysp. Rozłożyłem na nich sałatę, pomidorki, szalotkę oraz halibuta. Złożyłem, owinąłem folią aluminiową. Tak przygotowane tortille umieściłem w rozgrzanym piekarniku, w którym były do czasu, aż były gorące. Podałem z sosem 1000 wysp.