Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz przepisu na szybką przekąskę.....oto moja propozycja.
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5301
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 405
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5301
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 405
Składniki
Wędzonego halibuta oczyściłem z ości i podzieliłem na mniejsze kawałki. Pomidorki koktajlowe po umyciu pokroiłem na połówki. Sałatę rzymską opłukałem, porwałem. Szalotki obrałem, pokroiłem w piórka. Tortille podgrzałem na gorącej patelni, posmarowałem sosem 1000 wysp. Rozłożyłem na nich sałatę, pomidorki, szalotkę oraz halibuta. Złożyłem, owinąłem folią aluminiową. Tak przygotowane tortille umieściłem w rozgrzanym piekarniku, w którym były do czasu, aż były gorące. Podałem z sosem 1000 wysp.