Do góry

Przekąski Przepis na:

Tortille z wędzonym halibutem

Tortille z wędzonym halibutem

Autor:

Przepisów i artykułów: 914 Ocena: 17315

Dodano:

Odsłon: 9553

Szukasz przepisu na szybką przekąskę.....oto moja propozycja.

Składniki

  • 400 g wędzonego halibuta
  • 250 g pomidorków koktajlowych
  • 2 szalotki
  • sałata rzymska
  • sos 1000 wysp
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Tortille z wędzonym halibutem

Przygotowanie

  1. Wędzonego halibuta oczyściłem z ości i podzieliłem na mniejsze kawałki. Pomidorki koktajlowe po umyciu pokroiłem na połówki. Sałatę rzymską opłukałem, porwałem. Szalotki obrałem, pokroiłem w piórka.
    Tortille podgrzałem na gorącej patelni, posmarowałem sosem 1000 wysp.
    Rozłożyłem na nich sałatę, pomidorki, szalotkę oraz halibuta. Złożyłem, owinąłem folią aluminiową. Tak przygotowane tortille umieściłem w rozgrzanym piekarniku, w którym były do czasu, aż były gorące. Podałem z sosem 1000 wysp.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń