Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tostowe roladki o chrupiącej z wierzchu panierce a w środku rozpływający się ser mozzarella, zwinięty w szynkę . Takie roladki z chleba tostowego możemy podawać jako samodzielną przekąskę lub do czerwonego barszczyku. Polecam
nóż, wałek deska, naczynia do panierki, patelnia, widelec,
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 330
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4907
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45165
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 718
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 330
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4907
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45165
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 718
Składniki
Z chleba tostowego z każdej kromki odkrawamy delikatnie skórki po jednej i po drugiej stronie. ( na przeciw siebie). Każdą kromkę rozwałkować wałkiem do ciasta, następnie smarujemy lekko ketchupem , na każdej układamy plaster szynki i plasterek sera mozzarella. Zwijamy w roladę obtaczamy w rozbełtanym jajku i panierujemy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony na rumiano. Najlepiej smakują podane zaraz po usmażeniu ciepłe, ale zimne też są smaczne. Polecam
Przygotowanie i panierowanie roladek.
Smażenie roladek.