Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Właściwie to taka lekka przekąska, w sam raz na drugie śniadanie. Bardzo smaczne połączenie truskawek i awokado.
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 31
Sałatka ziemniaczana tym razem wzbogacona dodatkowymi składnikami. Smaczna, z...
Odsłon: 19
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 331
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 31
Sałatka ziemniaczana tym razem wzbogacona dodatkowymi składnikami. Smaczna, z...
Odsłon: 19
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 331
Składniki
Truskawki umyć, pokroić na połówki. Awokado obrać, przekroić na połowę, pokroić w półplasterki. W pojemniczku lub na talerzyku ułożyć pokrojone kawałki awokado, skropić sokiem z cytryny. Na wierzch wrzucić pokrojone truskawki i plasterki cytryny. Całość uzupełnić listkami mięty.
Smacznego.