Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł wziął się z potrzeby chwili. Jak widzę w sklepie karpia to... muszę go mieć. A co z nim zrobić. Wiele wersji już robiłem, tym razem skorzystałem z przepisu Christphera. Warto wypróbować.
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 268
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5191
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 268
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5191
Składniki
Karpia ugotowałem z włoszczyzną i obrałem. Wywar połączyłem z żelatyną. Wywar sklarowałem ( można pominąć ), ale nie każdy taki lubi. Do małych miseczek, filiżanek nałożyłem kawałki ryby i warzywa. Zalałem galaretką i odstawiłem do stężenia. Podałem z sosem tatarskim.