Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł wziął się z potrzeby chwili. Jak widzę w sklepie karpia to... muszę go mieć. A co z nim zrobić. Wiele wersji już robiłem, tym razem skorzystałem z przepisu Christphera. Warto wypróbować.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1695
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17874
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1927
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1695
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17874
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1927
Składniki
Karpia ugotowałem z włoszczyzną i obrałem. Wywar połączyłem z żelatyną. Wywar sklarowałem ( można pominąć ), ale nie każdy taki lubi. Do małych miseczek, filiżanek nałożyłem kawałki ryby i warzywa. Zalałem galaretką i odstawiłem do stężenia. Podałem z sosem tatarskim.