Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
udka ugotować w rosole , tylko trzeba uważać żeby mięso się nierozgotowało, wyciągnąć je na talerz, posypać wegetą , obtoczyć w mące , obtoczyć w roztrzepanym jajku i bułce tartej, smażyć na oleju bardzo powoli.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

Attaga08 22 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
Ale tutaj u Ciebie pysznie, bardzo dużo fajnych i oryginalnych przepisów mniammmm0 Kto głosował? | Odpowiedz

wioleta333 21 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
olu fajny pomysł ze skrzydełkami ...0 Kto głosował? | Odpowiedz

ola100 21 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
A ja tak robie skrzydelka sa pyszne chrupiace dzieci bardzo lubia.0 Kto głosował? | Odpowiedz

Goblinek 20 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
Ciekawy sposób na tradycyjne udko :)0 Kto głosował? | Odpowiedz