Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po jednym kawałku będziesz prosił o drugi. Polecam ten przepis.
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 545
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 641
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5423
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4780
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 993
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8499
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 545
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 641
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5423
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4780
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 993
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8499
Składniki
Wykonanie: Szpinak ugotuj, odsącz , rozdrobnij i połączyć z pokrojonym serem. Jajka ubij i wymieszaj ze szpinakiem. Następnie przypraw do smaku i jeszcze raz wymieszaj. Na stolnicy rozłóż ciasto francuskie, połóż na środku plasterki szynki, wyłóż na nią przygotowany szpinak. Część ciasta nie przykrytą farszem pokrój tak, aby powstały wąskie , odchodzące do środka paseczki. Zawijaj je wokół farszu jak warkocz, ciasno oplatając środek. Jajko rozbełtaj ze śmietanką, polakieruj ciasto i piecz przez 30 minut w temperaturze 180 stopni.