Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po jednym kawałku będziesz prosił o drugi. Polecam ten przepis.
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 80
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 83
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 77
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 720
idealna zupa na rodzinny obiad, treściwa i pyszna
Odsłon: 36
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 80
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 83
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 77
Polecam. Dobry farsz z sera i pieczonych ziemniaków. Ciasto na pierogi najl...
Odsłon: 720
idealna zupa na rodzinny obiad, treściwa i pyszna
Odsłon: 36
Składniki
Wykonanie: Szpinak ugotuj, odsącz , rozdrobnij i połączyć z pokrojonym serem. Jajka ubij i wymieszaj ze szpinakiem. Następnie przypraw do smaku i jeszcze raz wymieszaj. Na stolnicy rozłóż ciasto francuskie, połóż na środku plasterki szynki, wyłóż na nią przygotowany szpinak. Część ciasta nie przykrytą farszem pokrój tak, aby powstały wąskie , odchodzące do środka paseczki. Zawijaj je wokół farszu jak warkocz, ciasno oplatając środek. Jajko rozbełtaj ze śmietanką, polakieruj ciasto i piecz przez 30 minut w temperaturze 180 stopni.