Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie o nieskończonej niemal ilości możliwych metamorfoz
Polecam, pychota.
Odsłon: 705
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4952
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 881
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 289
Polecam, pychota.
Odsłon: 705
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4952
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 881
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 289
Składniki
Zagnieść składniki ciasta i schłodzić jej w lodówce. 3/4 ciasta wykorzystać do wyłożenia średniej blachy (spód i boczki do wys. 2 cm), spód ponakłuwac widelcem
Farsz: ugotowana marchew i ogórki (w kostkę), cebula (w kostkę) podduszona na maśle, ugotowana fasolka - wszystko wymieszać. Roztrzepać jaja ze śmietaną i przecierem - doprawić i dodać ser.
Na ciasto wyłożyć jarzyny, zalać mieszanką jajeczną i ozdobić paskami z pozostałej 1/4 ciasta. Pieczemy ok.45 min w temp.180 st.
Smacznego