Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne danie na przekąskę.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1802
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1565
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1533
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1967
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1802
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1565
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1533
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1967
Składniki
Wykonanie: Pieczarki, cebulę oczyścić pokroić i obsmażyć na 2 łyżkach oleju z masłem. Następnie wyjąć z patelni i na tym samym tłuszczu obsmażyć wątróbkę. Przyprawić do smaku i wymieszać z przygotowanymi składnikami. Dwie łyżki wymieszać z octem i cukrem do smaku, polać sałatkę i podawać jako przekąskę.