Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne danie na przekąskę.
Wątróbka to danie, które ma swoich zdeklarowanych wielbicieli i przeciwników....
Odsłon: 4378
Pyszny serniczek w polewie czekoladowej z rodzynkami to idealne ciasto na świ...
Odsłon: 1264
Pyszne rogaliki serowe z nadzieniem z dżemu wiśniowego , idealne do popołudni...
Odsłon: 932
Szybkie ciasto z kremem o smaku ajerkoniakowym zrobione z upieczonego biszkop...
Odsłon: 929
Pyszny serniczek w polewie czekoladowej z rodzynkami to idealne ciasto na świ...
Odsłon: 1264
Pyszne rogaliki serowe z nadzieniem z dżemu wiśniowego , idealne do popołudni...
Odsłon: 932
Szybkie ciasto z kremem o smaku ajerkoniakowym zrobione z upieczonego biszkop...
Odsłon: 929
Składniki
Wykonanie: Pieczarki, cebulę oczyścić pokroić i obsmażyć na 2 łyżkach oleju z masłem. Następnie wyjąć z patelni i na tym samym tłuszczu obsmażyć wątróbkę. Przyprawić do smaku i wymieszać z przygotowanymi składnikami. Dwie łyżki wymieszać z octem i cukrem do smaku, polać sałatkę i podawać jako przekąskę.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka faszerowane pieczarkami.
Przekąski
Schab po Warszawsku z pastą jajeczno- chrzanową. Idealny na Święta i imprezy.
Przekąski
Panierowany kalafior
Przekąski
Pieczone przepiórki
Jajka faszerowane pieczarkami.
Jednym z często goszczącym dan na wielkanocnym stole są faszerowane jajka. Dz...
Odsłon: 17
Schab po Warszawsku z pastą jajeczno- chrzanową. Idealny na Święta i imprezy.
Schab po warszawsku z pastą jajeczno- chrzanową. Idealny na Święta i imprezy....
Odsłon: 57