Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna wątróbka z kwaskowym jabłkiem
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1603
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 588
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1603
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 588
Składniki
* fasolkę gotujemy około 15 min, odcedzamy * cebulkę kroimy w piórka podsmażamy zdejmujemy z patelni. * wątróbkę obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym tłuszczu po obu stronach, * dodajemy pokrojone jabłko w ćwiartki , dodajemy cebulkę i fasolkę, pieprzymy, * posypujemy majerankiem i chwile jeszcze smażymy, odstawiamy * przed podaniem solimy do smaku