Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wreszcie znalazlam TEN smak galarety
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1209
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 366
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1277
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1209
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 366
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1277
Składniki
Zagotować wodę z kostkami , liśćmi laurowymi,gorczycą, pieprzami (ok. 10 min). Odcedzić. Dolać sok jablkowy, sosy, octy i rozmieszać w gorącym żelatyny. Zastudzić "denka w pojemnikach.
Ulożyć rybę, i reszte skladników dekoracyjnie i zalać resztą galarety. Zastudzić porcyjki.