Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wreszcie znalazlam TEN smak galarety
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 95
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 141
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4202
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8674
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 95
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 141
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4202
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8674
Składniki
Zagotować wodę z kostkami , liśćmi laurowymi,gorczycą, pieprzami (ok. 10 min). Odcedzić. Dolać sok jablkowy, sosy, octy i rozmieszać w gorącym żelatyny. Zastudzić "denka w pojemnikach.
Ulożyć rybę, i reszte skladników dekoracyjnie i zalać resztą galarety. Zastudzić porcyjki.