Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wielkanocne jajka ze smacznym nadzieniem z tuńczyka. Jajka proste i szybkie w przygotowaniu . Są bardzo smaczne i szybko znikają z talerza.
garnek, nóż, miska, widelec,
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 260
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 242
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 260
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 242
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Składniki
Jajka ugotować na twardo w lekko osolonej wodzie. Obrać i przekroić wzdłuż. Wyjąć żółtka utrzeć z majonezem, chrzanem tartym z tuńczykiem i na koniec połączyć z posiekaną natką pietruszki. Połówki białek napełnić masą udekorować plasterkami rzodkiewki oraz natką pietruszki. Podawać na liściach sałaty zielonej. Polecam na wielkanocne śniadanie i nie tylko.