Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Na oliwie smaż mięso ze waszystkich stron około 15 min. Wyjmij. 2. Na tym samym tłuszczu przysmaż talarki cebuli i roztarty czosnek. Dodaj curry i kurkumę. Duś 2 minuty. Wyjmij. 3. Połowę mięsa włóż do tego samego garnka. Przykryj połową uduszonej cebuli, groszkiem i połową fasoli. Przykryj resztą mięsa i cebuli. Na tym ułóż pozostałą fasolę wymieszaną z chili. Dodaj liść laurowy. 4. Bulion wymieszaj i octem i koncentratem. Zalej saładniki w garnku. Zagotuj. przykryj, zmniejsz płomień i duś około 1,5 godz. Podawaj z bułką. Potrawę możes serwować obłożoną plasterkami bananów.