Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 814
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22861
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15274
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4969
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 814
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22861
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15274
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4969
Składniki
Na oliwie smaż mięso ze waszystkich stron około 15 min. Wyjmij. 2. Na tym samym tłuszczu przysmaż talarki cebuli i roztarty czosnek. Dodaj curry i kurkumę. Duś 2 minuty. Wyjmij. 3. Połowę mięsa włóż do tego samego garnka. Przykryj połową uduszonej cebuli, groszkiem i połową fasoli. Przykryj resztą mięsa i cebuli. Na tym ułóż pozostałą fasolę wymieszaną z chili. Dodaj liść laurowy. 4. Bulion wymieszaj i octem i koncentratem. Zalej saładniki w garnku. Zagotuj. przykryj, zmniejsz płomień i duś około 1,5 godz. Podawaj z bułką. Potrawę możes serwować obłożoną plasterkami bananów.