Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielkanoc w moich skojarzeniach to wiosna, a wiosna to nowalijki. Zawsze po zimie jestem spragniona tego czasu kiedy wreszcie na naszym stole pojawi się młoda rzodkiewka, dymka, młoda sałata czy ogórki. Więc w związku z tym, że wiosna już do nas zawitała to dziś jajka z wiosennym farszem. Szybkie, pyszne i baardzo wiosenne.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 80
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka składająca się z papryki, cebuli oraz mielon...
Odsłon: 199
Korzystając z uroków lata i świeżych warzyw, które nam daje, możemy przygotow...
Odsłon: 310
Makaron z bakłażanem to znakomita propozycja na obiad lub treściwą kolację.
Odsłon: 145
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 80
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka składająca się z papryki, cebuli oraz mielon...
Odsłon: 199
Korzystając z uroków lata i świeżych warzyw, które nam daje, możemy przygotow...
Odsłon: 310
Makaron z bakłażanem to znakomita propozycja na obiad lub treściwą kolację.
Odsłon: 145
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Kroimy na pół, żółtka przekładamy do miski. Do żółtek dodajemy majonez, starte na tarce o grubym oczku rzodkiewki, posiekaną dymkę oraz przyprawy. Całość dokładnie mieszamy. Gotową masą faszerujemy jajka, które dekorujemy majonezem, kawałkami ogórka i rzodkiewki oraz rzeżuchą.