Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielkanoc w moich skojarzeniach to wiosna, a wiosna to nowalijki. Zawsze po zimie jestem spragniona tego czasu kiedy wreszcie na naszym stole pojawi się młoda rzodkiewka, dymka, młoda sałata czy ogórki. Więc w związku z tym, że wiosna już do nas zawitała to dziś jajka z wiosennym farszem. Szybkie, pyszne i baardzo wiosenne.
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 93
Ciasto Haneczka jest wykwintne jak napoleonka. Wygląda na pracochłonne, ale j...
Odsłon: 6803
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17898
Przepis przywiozłam od rodziny z Borysławic. Pączki z tego przepisu są wyjątk...
Odsłon: 2664
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 93
Ciasto Haneczka jest wykwintne jak napoleonka. Wygląda na pracochłonne, ale j...
Odsłon: 6803
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17898
Przepis przywiozłam od rodziny z Borysławic. Pączki z tego przepisu są wyjątk...
Odsłon: 2664
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Kroimy na pół, żółtka przekładamy do miski. Do żółtek dodajemy majonez, starte na tarce o grubym oczku rzodkiewki, posiekaną dymkę oraz przyprawy. Całość dokładnie mieszamy. Gotową masą faszerujemy jajka, które dekorujemy majonezem, kawałkami ogórka i rzodkiewki oraz rzeżuchą.