Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielkanoc w moich skojarzeniach to wiosna, a wiosna to nowalijki. Zawsze po zimie jestem spragniona tego czasu kiedy wreszcie na naszym stole pojawi się młoda rzodkiewka, dymka, młoda sałata czy ogórki. Więc w związku z tym, że wiosna już do nas zawitała to dziś jajka z wiosennym farszem. Szybkie, pyszne i baardzo wiosenne.
Prosty przepis na smażonego dorsza. Jest to sposób na pyszne danie obiadowe,...
Odsłon: 86
Przepis dnia
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 370
Moja wigilijna kapusta z grochem i grzybami. Prosta w przygotowaniu i smaczna...
Odsłon: 727
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 4044
Prosty przepis na smażonego dorsza. Jest to sposób na pyszne danie obiadowe,...
Odsłon: 86
Przepis dnia
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 370
Moja wigilijna kapusta z grochem i grzybami. Prosta w przygotowaniu i smaczna...
Odsłon: 727
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 4044
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Kroimy na pół, żółtka przekładamy do miski. Do żółtek dodajemy majonez, starte na tarce o grubym oczku rzodkiewki, posiekaną dymkę oraz przyprawy. Całość dokładnie mieszamy. Gotową masą faszerujemy jajka, które dekorujemy majonezem, kawałkami ogórka i rzodkiewki oraz rzeżuchą.