Do góry

Przekąski Przepis na:

włoska robota na upały

włoska robota na upały

Autor:

Przepisów i artykułów: 161 Ocena: 1433

Dodano:

Odsłon: 523

klasyka sprawdza się zawsze,zwłaszcza jak jest cudnie ciepło i mamy ochotę na aromatyczną przekąskę bruschetta z dodatkiem rukoli smakuje bardzooo ;-)

Składniki

  • pomidory 3 szt.
  • czosnek 2 ząbki
  • oregano suszone
  • rukola
  • oliwki czarne bez pestek
  • oliwki zielone bez pestek
  • oliwa z oliwek spray
  • czarny pieprz młynek
  • sól młynek
  • chilli młynek
  • Bagietka
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
włoska robota na upały

Przygotowanie

  1. pomidory kroimy w drobną kostkę,czosnek w cienkie plasterki
    plastry bagietki opiekamy krótko w piekarniku ( 5,6 min w 180 st.)

    po wyjęciu z piekarnika spryskujemy oliwą z oliwek,układamy porcje pomidorków,plasterki czosnku,oprószamy solą ,oregano,pieprzem i chilli i też spryskujemy oliwą

    podajemy z porcją rukoli i oliwkami

    Smacznego ;-)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń