Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tego dania użyłam kurczaka według mojego przepisu na smakerze, ale można użyć jakiekolwiek mięso zostanie z obiadu, nawet tradycyjne mielone. Prosty i szybki w wykonaniu przepis. Z podanych proporcji wyjdzie 4 -5 wrapów.
Deska i nóż do krojenia, talerz
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10672
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9101
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10672
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9101
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Składniki
Przygotowujemy składniki do krojenia
Wszystkie składniki kroimy w paski
Na etap kładziemy sałatę
Sałatę lodową smarujemy majonezem, s następnie kładziemy po trochu każdego składnika
Wrap zawijamy po bokach, a następnie zwijamy i kroimy na pół. Można użyć papieru do pieczenia, który pomoże nam zwinąć wrapa i trzymać go bez ryzyka rozwinięcia. Można je podać ze świeżą sałatką ogrodową.