Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne wrapy na jeden kęs.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7895
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3133
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7895
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3133
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
Filet kroimy na mniejsze kawałki. Miąższ z awokado kroimy w kostkę, skrapiamy sokiem z cytryny, mieszamy z mięsem i kukurydza, przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Wszystko doprawiamy do smaku przyprawami. Niewielką ilość majonezu mieszamy z jogurtem naturalnym (po ok 1-1,5 łyżki), aby powstała gęsta pasta. Wrapy rozkładamy układamy sałatę oraz pokrojona natkę pietruszki, na sałatę nakładamy pastę i zwijamy wrapy. Zwinięte wrapy tniemy na mniejsze kawałeczki.