Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna i smaczna forma podania wątróbki. Pyszna zarówno na ciepło jak i na zimno.
Śmietankowiec to lekkie, kolorowe ciasto, które idealnie sprawdzi się na letn...
Odsłon: 11486
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 292
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 542
Tradycyjne rolady wieprzowe to przepis wywodzący się z Niemiec. Mięso nadziew...
Odsłon: 10468
Śmietankowiec to lekkie, kolorowe ciasto, które idealnie sprawdzi się na letn...
Odsłon: 11486
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 292
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 542
Tradycyjne rolady wieprzowe to przepis wywodzący się z Niemiec. Mięso nadziew...
Odsłon: 10468
Składniki
Wątróbkę pokroić na mniejsze kawałki i każdy kawałek zawinąć w boczek wędzony, nabić na wykałaczkę.
Piec w natłuszczonej formie około 30 minut, termoobieg 180 stopni.