Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna i smaczna forma podania wątróbki. Pyszna zarówno na ciepło jak i na zimno.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1587
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 963
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1587
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 963
Składniki
Wątróbkę pokroić na mniejsze kawałki i każdy kawałek zawinąć w boczek wędzony, nabić na wykałaczkę.
Piec w natłuszczonej formie około 30 minut, termoobieg 180 stopni.