Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bataty przygotujemy bardzo szybko. Moja rodzina je bardzo lubi, najlepsze są zapiekane. Możemy dodać do farszu to co mamy w lodówce. Proste a jakie dobre danie.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 863
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4487
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1101
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 485
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3503
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 863
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4487
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1101
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 485
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3503
Składniki
Ziemniaki słodkie szoruje dokładnie, wycieram . W misce robię marynatę z oliwy, soli, bazylii, oregano, czosnku. smaruję nią bataty i zawijam w folię aluminiową. Piekarnik nagrzałam do 200 stopni i piekłam je godzinę przy okazji pieczenia chleba. Po wyjęciu kroję na pół, układam szynkę, pomidorki, fetę, cebulę i wstawiam ponownie na 10 minut do piekarnika. Posypuje natka.