Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bataty przygotujemy bardzo szybko. Moja rodzina je bardzo lubi, najlepsze są zapiekane. Możemy dodać do farszu to co mamy w lodówce. Proste a jakie dobre danie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34152
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34152
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1353
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Ziemniaki słodkie szoruje dokładnie, wycieram . W misce robię marynatę z oliwy, soli, bazylii, oregano, czosnku. smaruję nią bataty i zawijam w folię aluminiową. Piekarnik nagrzałam do 200 stopni i piekłam je godzinę przy okazji pieczenia chleba. Po wyjęciu kroję na pół, układam szynkę, pomidorki, fetę, cebulę i wstawiam ponownie na 10 minut do piekarnika. Posypuje natka.