Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zapiekane bułeczki z farszem z jajek, kiełbaski, szczypiorku oraz sera.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7574
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2621
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7574
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2621
Składniki
Z bułeczek wycinany środek następnie wygrzebujemy wnętrze tworząc tzw. łódeczki. Szczypiorek oraz kiełbaskę kroimy w kostkę.
Do miski dodajemy jajka, szczypiorek, kiełbaskę oraz sól, pieprz i paprykę na samym końcu starty ser żółty. Wszystko razem mieszamy.
Do każdej bułeczki wkładamy przygotowany farsz pieczemy w temperaturze 180 stopni ok. 15 minut.