Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zapiekane bułeczki z farszem z jajek, kiełbaski, szczypiorku oraz sera.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 648
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 443
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1564
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 648
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 443
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1564
Składniki
Z bułeczek wycinany środek następnie wygrzebujemy wnętrze tworząc tzw. łódeczki. Szczypiorek oraz kiełbaskę kroimy w kostkę.
Do miski dodajemy jajka, szczypiorek, kiełbaskę oraz sól, pieprz i paprykę na samym końcu starty ser żółty. Wszystko razem mieszamy.
Do każdej bułeczki wkładamy przygotowany farsz pieczemy w temperaturze 180 stopni ok. 15 minut.