Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można potraktować danie jako główne i podać z ziemniakami,lub jako przystawkę. Ja podałam z grzankami na kolację.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 854
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8266
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13114
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 441
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 140
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2274
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 854
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8266
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13114
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 441
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 140
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2274
Składniki
Odmrożony szpinak podgotować do wyparowania wody,dodać przeciśnięty czosnek. Zrobić zasmażkę dodać do szpinaku ,posolić do smaku. Pieczarki opłukać i wysuszyć ręcznikiem papierowym,lekko nasolić. Szpinak nałożyć do kapeluszy pieczarek,posypać serem drobno pokrojonym. Zapiekać w 180st.góra-dół,do zrumienienia sera.
Smacznego życzę!