Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można potraktować danie jako główne i podać z ziemniakami,lub jako przystawkę. Ja podałam z grzankami na kolację.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 881
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 812
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 279
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 881
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 812
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 279
Składniki
Odmrożony szpinak podgotować do wyparowania wody,dodać przeciśnięty czosnek. Zrobić zasmażkę dodać do szpinaku ,posolić do smaku. Pieczarki opłukać i wysuszyć ręcznikiem papierowym,lekko nasolić. Szpinak nałożyć do kapeluszy pieczarek,posypać serem drobno pokrojonym. Zapiekać w 180st.góra-dół,do zrumienienia sera.
Smacznego życzę!