Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można potraktować danie jako główne i podać z ziemniakami,lub jako przystawkę. Ja podałam z grzankami na kolację.
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10464
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 4685
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1014
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7935
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 249
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10464
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 4685
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1014
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7935
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 249
Składniki
Odmrożony szpinak podgotować do wyparowania wody,dodać przeciśnięty czosnek. Zrobić zasmażkę dodać do szpinaku ,posolić do smaku. Pieczarki opłukać i wysuszyć ręcznikiem papierowym,lekko nasolić. Szpinak nałożyć do kapeluszy pieczarek,posypać serem drobno pokrojonym. Zapiekać w 180st.góra-dół,do zrumienienia sera.
Smacznego życzę!