Do góry

Przekąski Przepis na:

Zapiekane i faszerowane pieczarki Portobello szpinakiem i serem żółtym.

Zapiekane i faszerowane pieczarki Portobello szpinakiem i serem żółtym.

Autor:

Przepisów i artykułów: 861 Ocena: 17893

Dodano:

Odsłon: 2276

Można potraktować danie jako główne i podać z ziemniakami,lub jako przystawkę. Ja podałam z grzankami na kolację.

Składniki

1-2 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Zapiekane i faszerowane pieczarki Portobello szpinakiem i serem żółtym.

Przygotowanie

  1. Odmrożony szpinak podgotować do wyparowania wody,dodać przeciśnięty czosnek.
    Zrobić zasmażkę dodać do szpinaku ,posolić do smaku.

    Pieczarki opłukać i wysuszyć ręcznikiem papierowym,lekko nasolić.

    Szpinak nałożyć do kapeluszy pieczarek,posypać serem drobno pokrojonym.

    Zapiekać w 180st.góra-dół,do zrumienienia sera.

  2. Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (11)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń