Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można potraktować danie jako główne i podać z ziemniakami,lub jako przystawkę. Ja podałam z grzankami na kolację.
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3283
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1282
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1787
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 581
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3283
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1282
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1787
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 581
Składniki
Odmrożony szpinak podgotować do wyparowania wody,dodać przeciśnięty czosnek. Zrobić zasmażkę dodać do szpinaku ,posolić do smaku. Pieczarki opłukać i wysuszyć ręcznikiem papierowym,lekko nasolić. Szpinak nałożyć do kapeluszy pieczarek,posypać serem drobno pokrojonym. Zapiekać w 180st.góra-dół,do zrumienienia sera.
Smacznego życzę!