Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można potraktować danie jako główne i podać z ziemniakami,lub jako przystawkę. Ja podałam z grzankami na kolację.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 150
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1857
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14591
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19659
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 150
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1857
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14591
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19659
Składniki
Odmrożony szpinak podgotować do wyparowania wody,dodać przeciśnięty czosnek. Zrobić zasmażkę dodać do szpinaku ,posolić do smaku. Pieczarki opłukać i wysuszyć ręcznikiem papierowym,lekko nasolić. Szpinak nałożyć do kapeluszy pieczarek,posypać serem drobno pokrojonym. Zapiekać w 180st.góra-dół,do zrumienienia sera.
Smacznego życzę!