Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste, nieprzeciętnie smaczne. Miła odmiana od codziennych kanapek.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 1020
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 124
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4533
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 1020
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 124
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4533
Składniki
Kanapki smarujemy masłem, na każdą kładziemy szynkę, krążek ananasa, plaster sera i mozzarellę. Posypujemy oregano.
Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni i zapiekamy kanapki ok 15 minut.
Po zapieczeniu polać ketchupem.