Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie proste, nieprzeciętnie smaczne. Miła odmiana od codziennych kanapek.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8435
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8435
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Składniki
Kanapki smarujemy masłem, na każdą kładziemy szynkę, krążek ananasa, plaster sera i mozzarellę. Posypujemy oregano.
Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni i zapiekamy kanapki ok 15 minut.
Po zapieczeniu polać ketchupem.