Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W większości domów niedziela kojarzy się z rosołem. Co zrobić z pozostałościami, oprócz przysłowiowej pomidorówki? Podpowiadamy...
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40594
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 967
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 242
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3297
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40594
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 967
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 242
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3297
Składniki
Na dnie naczynia układamy makaron. Mięso oddzielamy od kości, kroimy w kostkę, układamy na makaronie, następnie kładziemy oczyszczone i pokrojone na plasterki pieczarki. W rondelku zagotowujemy rosół, rozpuszczamy ser, zalewamy zapiekankę. Wierzch posypujemy startym serem i posiekaną czerwoną cebulą. Zapiekamy 30 min w temperaturze 180°C.