Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W większości domów niedziela kojarzy się z rosołem. Co zrobić z pozostałościami, oprócz przysłowiowej pomidorówki? Podpowiadamy...
Szybka i smaczna przekąska idealna na każdą imprezę.
Odsłon: 51
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 335
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 135
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 98
Szybka i smaczna przekąska idealna na każdą imprezę.
Odsłon: 51
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 335
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 135
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 98
Składniki
Na dnie naczynia układamy makaron. Mięso oddzielamy od kości, kroimy w kostkę, układamy na makaronie, następnie kładziemy oczyszczone i pokrojone na plasterki pieczarki. W rondelku zagotowujemy rosół, rozpuszczamy ser, zalewamy zapiekankę. Wierzch posypujemy startym serem i posiekaną czerwoną cebulą. Zapiekamy 30 min w temperaturze 180°C.