Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące, smaczne zapiekanki z bagietki, pieczarkami.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10517
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6072
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12930
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4675
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10517
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6072
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12930
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4675
Składniki
Pieczarki kroimy na plasterki smażymy na maśle. Doprawiamy solą, pieprzem i Vegetą. Bagietkę podpiekamy następnie smarujemy cienką warstwę masła nakładamy pieczarki, szynkę, pomidorki na wierzch sery posypujemy ziołami i pieczemy aż sery się rozpuszczą a bagietka zrumieni. temperatura 120 stopni