Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące, smaczne zapiekanki z bagietki, pieczarkami.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 38
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 872
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 38
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 872
Składniki
Pieczarki kroimy na plasterki smażymy na maśle. Doprawiamy solą, pieprzem i Vegetą. Bagietkę podpiekamy następnie smarujemy cienką warstwę masła nakładamy pieczarki, szynkę, pomidorki na wierzch sery posypujemy ziołami i pieczemy aż sery się rozpuszczą a bagietka zrumieni. temperatura 120 stopni