Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące, smaczne zapiekanki z bagietki, pieczarkami.
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 223
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 502
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 83
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 223
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 502
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 83
Składniki
Pieczarki kroimy na plasterki smażymy na maśle. Doprawiamy solą, pieprzem i Vegetą. Bagietkę podpiekamy następnie smarujemy cienką warstwę masła nakładamy pieczarki, szynkę, pomidorki na wierzch sery posypujemy ziołami i pieczemy aż sery się rozpuszczą a bagietka zrumieni. temperatura 120 stopni