Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące zapiekanki z kurczakiem, pieczarkami i serem.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7902
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3154
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7902
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3154
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
Zaczynam od przygotowania farszu. Pierś tnę w kilkucentymetrowe kostki. Pieczarki i cebulę obieram i szatkuję. Na patelnię wlewam olej, gdy będzie gorący wrzucam kurczaka. Do podsmażonego mięsa dokładam pieczarki i cebulę. Gdy wszystkie składniki będą gotowe, dodaję przecier i jeszcze chwilę smażę dokładnie wszystko mieszając. Na końcu doprawiam pieprzem i solą.
Bagietki przecinam, najpierw wzdłuż, a później jeszcze na połówki. Na każdym kawałku układam farsz i posypuję startym serem. Piekę około 10-15 minut w 180 stopniach C.