Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące zapiekanki z kurczakiem, pieczarkami i serem.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 944
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4190
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 315
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 803
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3665
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 750
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 944
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4190
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 315
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 803
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3665
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 750
Składniki
Zaczynam od przygotowania farszu. Pierś tnę w kilkucentymetrowe kostki. Pieczarki i cebulę obieram i szatkuję. Na patelnię wlewam olej, gdy będzie gorący wrzucam kurczaka. Do podsmażonego mięsa dokładam pieczarki i cebulę. Gdy wszystkie składniki będą gotowe, dodaję przecier i jeszcze chwilę smażę dokładnie wszystko mieszając. Na końcu doprawiam pieprzem i solą.
Bagietki przecinam, najpierw wzdłuż, a później jeszcze na połówki. Na każdym kawałku układam farsz i posypuję startym serem. Piekę około 10-15 minut w 180 stopniach C.