Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny chlebek tostowy, zwinięte w nim berlinki z ulubionym sosem, skuszą każdego.
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 91
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 127
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 49
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 22
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 91
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 127
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 49
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 22
Składniki
1. Cebule obieramy, kroimy w drobną kostkę i prużymy na rozgrzanej oliwie.
2. Dodajemy sos węgierski i chwilę prużymy.
3. Chleb tostowy rozwałkujemy wałkiem.
4. Smarujemy każdy kawałek sosem.
5. Następnie układamy po plasterku sera.
6. Berlinki przecinamy na połowę kładziemy na serze.
7. Zawijamy w roladki.
8. Układamy w naczyniu żaroodpornym.
9. Zapiekamy 20 minut w 180˚C. 10. Po tym czasie wyjmujemy posypujemy startym żółtym serem i ponownie zapiekamy do chwili rozpuszczenia sera.
11. Tosty gotowe. 12. Podajemy z ketchupem lub innym sosem. 13. Smacznego.