Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 440
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 401
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1494
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5757
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 440
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 401
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1494
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5757
Składniki
1. pieczarki drobno posiekać, na oleju poddusić cebulę, dodać pieczarki, dusić do odparowania wody, doprawić solą i pieprzem, dodać ser, wymieszać, wystudzić, 2. ciasto rozwinąć, posmarować farszem pieczarkowym, zwinąć ciasno, pokroić plastry, 3. roladki ułożyć na papierze do pieczenia, piec w piekarniku nagrzanym do 180 st, ok 20-25 min, podawać na zimno jako przekąskę lub na ciepło z barszczykiem