Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3979
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415551
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2606
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3979
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415551
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2606
Składniki
1. pieczarki drobno posiekać, na oleju poddusić cebulę, dodać pieczarki, dusić do odparowania wody, doprawić solą i pieprzem, dodać ser, wymieszać, wystudzić, 2. ciasto rozwinąć, posmarować farszem pieczarkowym, zwinąć ciasno, pokroić plastry, 3. roladki ułożyć na papierze do pieczenia, piec w piekarniku nagrzanym do 180 st, ok 20-25 min, podawać na zimno jako przekąskę lub na ciepło z barszczykiem