Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 53
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 142
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 53
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 142
Składniki
1. pieczarki drobno posiekać, na oleju poddusić cebulę, dodać pieczarki, dusić do odparowania wody, doprawić solą i pieprzem, dodać ser, wymieszać, wystudzić, 2. ciasto rozwinąć, posmarować farszem pieczarkowym, zwinąć ciasno, pokroić plastry, 3. roladki ułożyć na papierze do pieczenia, piec w piekarniku nagrzanym do 180 st, ok 20-25 min, podawać na zimno jako przekąskę lub na ciepło z barszczykiem