Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zielone kulki to inaczej faszerowane jajka, które sprawdzą się na śniadanie lub kolację dnia powszedniego oraz świątecznego. :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10366
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5966
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5307
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12805
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4561
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10366
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5966
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5307
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12805
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4561
Składniki
1. Ugotować jajka na twardo. Ja najpierw gotuję wodę, a później wrzucam jajka i gotuję przez 10 minut. Żółtko jest wtedy idealne. 2. Obrać jajka, pokroić na pół i wybrać żółtka. 3. Rozgnieść żółtka widelcem, dodając twarożek, tuńczyk, koperek, sok z cytryny oraz przyprawy wedle uznania.
4. Z powstałej masy uformować 8 kulek i włożyć do połówek białek. Smacznego! :)