Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 164
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 385
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 430
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 164
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 385
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 430
Składniki
Szparagi myjemy, przecinamy na pół wzdłuż. Przygotowujemy ciasto z podanych składników, obtaczamy szparagi i krótko smażymy w bardzo dobrze rozgrzanym oleju. Odsączamy na ręczniczku. Podawać z ulubioną sałatą. U mnie rukola z płatkami migdałowymi i dresingiem.