Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 159
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101404
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5919
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 159
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101404
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5919
Składniki
Szparagi myjemy, przecinamy na pół wzdłuż. Przygotowujemy ciasto z podanych składników, obtaczamy szparagi i krótko smażymy w bardzo dobrze rozgrzanym oleju. Odsączamy na ręczniczku. Podawać z ulubioną sałatą. U mnie rukola z płatkami migdałowymi i dresingiem.