Do góry

Przekąski Przepis na:

Zielone szparagi z bułką tartą

Zielone szparagi z bułką tartą

Autor:

Przepisów i artykułów: 13 Ocena: 221

Dodano:

Odsłon: 2441

"Bardzo prosta i szybka przekąska, albo dodatek do dania głównego."

Składniki

  • pęczek zielonych szparagów 1 sztuka
  • masło 3 łyżki
  • bułka tarta 3 łyżki
1-2 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Zielone szparagi z bułką tartą

Przygotowanie

  1. Końcówki szparagów odciąć lub lekko ułamać. Wodę osolić, dodać łyżeczkę cukru. Szparagi obgotować przez 15 minut, odcedzić. Na patelni rozpuścić masło, dodać bułkę tartą, lekko osolić. Przesmażyć i polać szparagi. Podawać ciepłe.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń