Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Bardzo prosta i szybka przekąska, albo dodatek do dania głównego."
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6357
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 213
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6357
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 213
Składniki
Końcówki szparagów odciąć lub lekko ułamać. Wodę osolić, dodać łyżeczkę cukru. Szparagi obgotować przez 15 minut, odcedzić. Na patelni rozpuścić masło, dodać bułkę tartą, lekko osolić. Przesmażyć i polać szparagi. Podawać ciepłe.