Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, beztłuszczowe frytki tylko, że o kształcie owalnym.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 920
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4163
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 165
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 676
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3510
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 721
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 920
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4163
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 165
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 676
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3510
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 721
Składniki
Ziemniaki obieramy, moczymy w wodzie. Kroimy na talarki, po czym układamy na blasze-kratce lub na blsze pełnej [wtedy smarujemy blachę oliwą]. Talarki wkłądamy na 15-20 minut do temperarury 220 stopni. Po upieczeniu dodajemy soli lub ketchupu do smaku.