Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 09-02-2008
Smażone ziemniaczki - super przekąska, można podawać również do mięs i sałatek.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14061
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1619
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15989
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6437
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14061
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1619
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15989
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6437
Składniki
Obrać i pokroić ziemniaki na plasterki. Zanurzyć je w wodzie na 15 min a następnie osuszyć. Na patelni rozgrzać masło i układać plasterki ziemniaków tak aby się nie stykały. Gdy się zarumienią odwrócić na drugą stronę i dolać sos sojowy. Wyłożyć ziemniaki na talerz półmisek. Posypać solą, pieprzem i szczypiorkiem. Wymieszać i podawać. Smacznego