Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7892
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 303
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3125
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7892
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 303
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3125
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
Kiełbasę i cebulę ( kostka) podsmażyć na oleju, dodać kapustę , doprawić i dusić 15 min czasem mieszając.
Naczynie do zapiekania wysmarować masłem , układać warstwy surowych (obrane i pokrojone w grube plastry) ziemniaków na przemian z kapustą - ziemniaki solić. Ostatnią warstwę niech stanowi kapusta.
Zapiekać ok. 45 min w temp. 180 st. pod przykryciem.
Smacznego - danie szczególnie polecam grulojadom - takim jak ja:)