Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 342
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3785
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1308
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 342
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11136
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3785
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1308
Składniki
Kiełbasę i cebulę ( kostka) podsmażyć na oleju, dodać kapustę , doprawić i dusić 15 min czasem mieszając.
Naczynie do zapiekania wysmarować masłem , układać warstwy surowych (obrane i pokrojone w grube plastry) ziemniaków na przemian z kapustą - ziemniaki solić. Ostatnią warstwę niech stanowi kapusta.
Zapiekać ok. 45 min w temp. 180 st. pod przykryciem.
Smacznego - danie szczególnie polecam grulojadom - takim jak ja:)