Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierniczki to smak i aromat świąt A takie nadziewane powidłami i oblane deli...
Odsłon: 41
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 262
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 136
Pyszne ciasteczka maślane z dodatkiem rodzynek, pachnące masełkiem i wanilią.
Odsłon: 60
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 554
Pierniczki to smak i aromat świąt A takie nadziewane powidłami i oblane deli...
Odsłon: 41
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 262
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 136
Pyszne ciasteczka maślane z dodatkiem rodzynek, pachnące masełkiem i wanilią.
Odsłon: 60
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 554
Składniki
Kiełbasę i cebulę ( kostka) podsmażyć na oleju, dodać kapustę , doprawić i dusić 15 min czasem mieszając.
Naczynie do zapiekania wysmarować masłem , układać warstwy surowych (obrane i pokrojone w grube plastry) ziemniaków na przemian z kapustą - ziemniaki solić. Ostatnią warstwę niech stanowi kapusta.
Zapiekać ok. 45 min w temp. 180 st. pod przykryciem.
Smacznego - danie szczególnie polecam grulojadom - takim jak ja:)