Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8307
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2870
Polecam.
Odsłon: 1520
Polecam.
Odsłon: 449
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8307
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2870
Polecam.
Odsłon: 1520
Polecam.
Odsłon: 449
Składniki
Kiełbasę i cebulę ( kostka) podsmażyć na oleju, dodać kapustę , doprawić i dusić 15 min czasem mieszając.
Naczynie do zapiekania wysmarować masłem , układać warstwy surowych (obrane i pokrojone w grube plastry) ziemniaków na przemian z kapustą - ziemniaki solić. Ostatnią warstwę niech stanowi kapusta.
Zapiekać ok. 45 min w temp. 180 st. pod przykryciem.
Smacznego - danie szczególnie polecam grulojadom - takim jak ja:)