Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska na rodzinny piknik.
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5736
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 4900
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 228
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5736
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 4900
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 228
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, ściąć czapki, wydrążyć środki, zalać wrzącą osoloną wodą i gotować przez 10 minut- następnie odcedzić. Jajka ugotować na twardo, obrać i posiekać razem z cebulą. Wymieszać z groszkiem, wędzoną rybą, posiekaną natką pietruszki, przyprawić do smaku i wymieszać. Przygotowanym farszem napełnić ziemniaki, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, skropić oliwą. Piec w temperaturze 180 stopni około 40 minut, pod koniec pieczenia zalać śmietanką.