Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska na rodzinny piknik.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3761
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2118
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5569
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5582
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3761
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2118
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5569
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5582
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, ściąć czapki, wydrążyć środki, zalać wrzącą osoloną wodą i gotować przez 10 minut- następnie odcedzić. Jajka ugotować na twardo, obrać i posiekać razem z cebulą. Wymieszać z groszkiem, wędzoną rybą, posiekaną natką pietruszki, przyprawić do smaku i wymieszać. Przygotowanym farszem napełnić ziemniaki, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, skropić oliwą. Piec w temperaturze 180 stopni około 40 minut, pod koniec pieczenia zalać śmietanką.