Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska na rodzinny piknik.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 829
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5787
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9600
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 278
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 829
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5787
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9600
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 278
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, ściąć czapki, wydrążyć środki, zalać wrzącą osoloną wodą i gotować przez 10 minut- następnie odcedzić. Jajka ugotować na twardo, obrać i posiekać razem z cebulą. Wymieszać z groszkiem, wędzoną rybą, posiekaną natką pietruszki, przyprawić do smaku i wymieszać. Przygotowanym farszem napełnić ziemniaki, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, skropić oliwą. Piec w temperaturze 180 stopni około 40 minut, pod koniec pieczenia zalać śmietanką.