Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska na rodzinny piknik.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17741
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1834
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15510
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6763
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17741
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1834
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15510
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6763
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, ściąć czapki, wydrążyć środki, zalać wrzącą osoloną wodą i gotować przez 10 minut- następnie odcedzić. Jajka ugotować na twardo, obrać i posiekać razem z cebulą. Wymieszać z groszkiem, wędzoną rybą, posiekaną natką pietruszki, przyprawić do smaku i wymieszać. Przygotowanym farszem napełnić ziemniaki, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, skropić oliwą. Piec w temperaturze 180 stopni około 40 minut, pod koniec pieczenia zalać śmietanką.