Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tania i super smaczna przekąska.
Nieustanie szukamy nowych pomysłów na obiad z kurczakiem, a ten od razu mi si...
Odsłon: 89
Ciasto jogurtowe z kubeczka to najprostsze ciasto które przygotujesz bez użyc...
Odsłon: 421
Podczas jednej ze swoich podróży do doliny Neretwy w Dalmacji, Robert Makłowi...
Odsłon: 1000
Nie ma to jak niedzielny obiad, który nie może obyć się oczywiście bez kawałk...
Odsłon: 195
Nieustanie szukamy nowych pomysłów na obiad z kurczakiem, a ten od razu mi si...
Odsłon: 89
Ciasto jogurtowe z kubeczka to najprostsze ciasto które przygotujesz bez użyc...
Odsłon: 421
Podczas jednej ze swoich podróży do doliny Neretwy w Dalmacji, Robert Makłowi...
Odsłon: 1000
Nie ma to jak niedzielny obiad, który nie może obyć się oczywiście bez kawałk...
Odsłon: 195
Składniki
Wykonanie: Żołądki opłukać, zalać wodą, podgotować, następnie opłukać z szumowin na sicie. Czyste żołądki zalać 2 szklankami gorącej osolonej wody i ugotować do miękkości i odcedzić. Ugotowane żołądki przyrumienić z cebulą z 3 łyżkami masła i papryką. Osobno zarobić zasmażkę z resztą masła i mąki- zaciągnąć gorącą wodą. Żołądki wymieszać z zasmażką, w razie potrzeby dodać , oprószyć pieprzem i podawać z pieczywem.