Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113023
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 384
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 717
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 548
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113023
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 384
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 717
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 548
Składniki
na oleju podsmażyć cebulę dodać pokrojone w kostkę mięso , delikatnie podsmażyć potem dodać pokrojoną w kostkę paprykę, pieczarki, parówki , ogórki i kukurydzędusić na wolnym ogniu p15 minut, podlać wodą od 3 do 4 litrów, gotować na małym ogniu około godziny, , potem na margarynie zrobić zasmażkę , ma mieć złoty kolor, wlać do zupy i chwilę gotować przyprawić i dodać przecier.