Przekąski Przepis na:
> 6 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
na oleju podsmażyć cebulę dodać pokrojone w kostkę mięso , delikatnie podsmażyć potem dodać pokrojoną w kostkę paprykę, pieczarki, parówki , ogórki i kukurydzędusić na wolnym ogniu p15 minut, podlać wodą od 3 do 4 litrów, gotować na małym ogniu około godziny, , potem na margarynie zrobić zasmażkę , ma mieć złoty kolor, wlać do zupy i chwilę gotować przyprawić i dodać przecier.
Na skróty
Komentarze do przepisu (6)

Konto usunięte 28 grudnia 2011Zgłoś do usunięcia
Składniki bez sensu, oto jak można zepsuć dobrą zupę...1 Kto głosował? | Odpowiedz

mamamarzynia 11 lipca 2010Zgłoś do usunięcia
Zapomniałam o tej zupie, a jest pyszna, dziękiRzeczywiście, trzeba poprawić te ciękie parówki, bo sam przepis jest wartościowy :-)!
4 Kto głosował? | Odpowiedz

jolak20 01 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Masz problemy z ortografią i dlatego przepis nie jest wiarygodny.2 Kto głosował? | Odpowiedz

jolak20 01 stycznia 2010Zgłoś do usunięcia
Masz problemy z ortografią i przez to przepis nie jest wiarygodny.0 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 30 listopada 2009Zgłoś do usunięcia
widzac skladniki i zdjecie to pewnie musi byc bardzo smaczna :D z checia wyprobuje :) dzieki za przepis i pozdrawiam6 Kto głosował? | Odpowiedz

Jagoda50 09 listopada 2009Zgłoś do usunięcia
To sie chyba nazywa forszmak.0 Kto głosował? | Odpowiedz