Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94246
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2838
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3598
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1674
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2378
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94246
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2838
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3598
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1674
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2378
Składniki
na oleju podsmażyć cebulę dodać pokrojone w kostkę mięso , delikatnie podsmażyć potem dodać pokrojoną w kostkę paprykę, pieczarki, parówki , ogórki i kukurydzędusić na wolnym ogniu p15 minut, podlać wodą od 3 do 4 litrów, gotować na małym ogniu około godziny, , potem na margarynie zrobić zasmażkę , ma mieć złoty kolor, wlać do zupy i chwilę gotować przyprawić i dodać przecier.