Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niepowtarzalny smak :)) warto spróbować
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2231
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3308
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1353
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2110
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2231
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3308
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1353
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2110
Składniki
resztki z królika włożyć do garnka i gotować ok 30 min. Następnie do drugiego garnka przecedzić przez sitko wywar. Do wywaru dać kostkę rosołową, przyprawy i gotować koło 15 min. Barszcz lub żurek dobrze wymieszać w butelce następnie wlać do gotującego się wywaru dodać czosnek, doprawić do smaku. Doprowadzić do wrzenia i gotowe. Smacznego.