Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niepowtarzalny smak :)) warto spróbować
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 294
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1632
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 294
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1632
Składniki
resztki z królika włożyć do garnka i gotować ok 30 min. Następnie do drugiego garnka przecedzić przez sitko wywar. Do wywaru dać kostkę rosołową, przyprawy i gotować koło 15 min. Barszcz lub żurek dobrze wymieszać w butelce następnie wlać do gotującego się wywaru dodać czosnek, doprawić do smaku. Doprowadzić do wrzenia i gotowe. Smacznego.