Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niepowtarzalny smak :)) warto spróbować
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2188
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 946
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23098
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2188
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 946
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23098
Składniki
resztki z królika włożyć do garnka i gotować ok 30 min. Następnie do drugiego garnka przecedzić przez sitko wywar. Do wywaru dać kostkę rosołową, przyprawy i gotować koło 15 min. Barszcz lub żurek dobrze wymieszać w butelce następnie wlać do gotującego się wywaru dodać czosnek, doprawić do smaku. Doprowadzić do wrzenia i gotowe. Smacznego.