Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały na kanapkę, do naleśników i deserów.
Ten deser rodem z Ameryki zdobywa coraz szersze grono miłośników. Nic dziwneg...
Odsłon: 1659
Cztery najsmaczniejsze warstwy ciasta. Kruchy spód, brzoskwinie w galaretce,...
Odsłon: 26557
Smakują wyśmienicie i efektownie wyglądają. Jajka faszerowane na dwa sposoby...
Odsłon: 112
Prosty i szybki placek, który przyjmie każde owoce. Ja miałam akurat połówki...
Odsłon: 254
Takie pierogi często robiła moja mama i babcia. Świetna alternatywa dla piero...
Odsłon: 4919
Smakują wyśmienicie i efektownie wyglądają. Jajka faszerowane na dwa sposoby...
Odsłon: 112
Prosty i szybki placek, który przyjmie każde owoce. Ja miałam akurat połówki...
Odsłon: 254
Takie pierogi często robiła moja mama i babcia. Świetna alternatywa dla piero...
Odsłon: 4919
Składniki
Banany kroimy w plasterki i wrzucamy do garnka. Dodajemy wodę i wyciśnięty z cytryny sok. Blendujemy na gładką masę. Wstawiamy na ogień i dodajemy połamaną w kostkę czekoladę i cukry. Gotujemy ciągle mieszając aż czekolada i cukry się rozpuszczą, czyli ok. 15 min. Gorący czekodżem przekładamy do czystych wyparzonych słoiczków i od razu zakręcamy. Jeżeli chcemy przechowywać go dłużej w spiżarce to warto go zapasteryzować.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Przetwory
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Przetwory
Kapusta kiszona w słoikach
Przetwory
Kalarepa kiszona w soku własnym
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Smaczna, praktyczna i bardzo prosta w przygotowaniu domowa przyprawa gyros be...
Odsłon: 355
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Gotujesz zupę i obierasz warzywa wcale nie musisz marnować obierek. Dzięki te...
Odsłon: 204