Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa galaretka z borówki brusznicy z dodatkiem miodu i brandy to wykwintny dodatek do mięs.
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 2029
Najlepsze przepisy to te, które pozwalają na tworzenie potrawy bez ścisłego o...
Odsłon: 10211
Czy zimą marzy ci się czasem sałatka z czerwonych warzyw? Niestety, nie ma wt...
Odsłon: 58
Rurki z kremem kajmakowym możesz przygotować w banalnie prosty sposób – kupić...
Odsłon: 8052
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 2029
Najlepsze przepisy to te, które pozwalają na tworzenie potrawy bez ścisłego o...
Odsłon: 10211
Czy zimą marzy ci się czasem sałatka z czerwonych warzyw? Niestety, nie ma wt...
Odsłon: 58
Rurki z kremem kajmakowym możesz przygotować w banalnie prosty sposób – kupić...
Odsłon: 8052
Składniki
Do garnka o grubym dnie przesypujemy borówki, dodajemy miód, sól i brandy. Gotujemy na wolnym ogniu około 10 minut. Przelewamy do wyparzonych słoiczków, zakręcamy. Ostudzone przechowujemy w ciemnym chłodnym miejscu. Podajemy jako dodatek do mięs.