Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa galaretka z borówki brusznicy z dodatkiem miodu i brandy to wykwintny dodatek do mięs.
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 77
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1340
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 288
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 63
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 77
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1340
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 288
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 63
Składniki
Do garnka o grubym dnie przesypujemy borówki, dodajemy miód, sól i brandy. Gotujemy na wolnym ogniu około 10 minut. Przelewamy do wyparzonych słoiczków, zakręcamy. Ostudzone przechowujemy w ciemnym chłodnym miejscu. Podajemy jako dodatek do mięs.