Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie na barszczyk ukraiński jak znalazł.
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27410
Polecam, pychota.
Odsłon: 283
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 166
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27410
Polecam, pychota.
Odsłon: 283
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 166
Składniki
Wykonanie: Młode buraczki bardzo dokładnie umyć razem z liśćmi i łodyżkami i koprem, następnie pokroić. Zalać gotującą się wodą z solą i kwaskiem, wymieszać i odstawić.
Po 5 minutach przełożyć do słoi. Pasteryzować przez 15 minut na wolnym ogniu.