Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie na barszczyk ukraiński jak znalazł.
Kiszone ogórki w słoju na zimę. Najlepszym gatunkiem ogórków do kiszenia są k...
Odsłon: 7453
Proste danie inspirowane kuchnią włoską, Makaron ze szpinakiem, fetą i suszon...
Odsłon: 1049
Szybkie i bardzo smaczne ciasto włoskie 12 łyżek , miękkie i wilgotne pachnąc...
Odsłon: 120
Przepis dnia
Penne con salame piccante - ekspresowe danie dla zabieganych i głodnych, a pr...
Odsłon: 3175
Proste danie inspirowane kuchnią włoską, Makaron ze szpinakiem, fetą i suszon...
Odsłon: 1049
Szybkie i bardzo smaczne ciasto włoskie 12 łyżek , miękkie i wilgotne pachnąc...
Odsłon: 120
Przepis dnia
Penne con salame piccante - ekspresowe danie dla zabieganych i głodnych, a pr...
Odsłon: 3175
Składniki
Wykonanie: Młode buraczki bardzo dokładnie umyć razem z liśćmi i łodyżkami i koprem, następnie pokroić. Zalać gotującą się wodą z solą i kwaskiem, wymieszać i odstawić.
Po 5 minutach przełożyć do słoi. Pasteryzować przez 15 minut na wolnym ogniu.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Botwinka w słoiku na zimę
Przetwory
Pasta bulionowa z grzybami DIY
Przetwory
Kiszona kapusta z marchwią i kminkiem.
Przetwory
Czerwona kapusta kiszona z jabłkami
Botwinka w słoiku na zimę
Botwina – potocznie nazywana botwinką – to delikatne, młode liście, łodygi i...
Odsłon: 125
Pasta bulionowa z grzybami DIY
Domowa pasta bulionowa z grzybami powstała na początku stycznia jako wariant...
Odsłon: 99