Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letnie klimaty zachowane w słoiku
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25967
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3370
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1428
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25967
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3370
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1428
Składniki
Surowe buraczki kroimy na średnia kostkę na dno potem wrzucamy umytą botwinki pokrajaną na drobno razem z liściami na wierzch dajemy koperek i dwa ząbki czosnku i zalewamy przestudzoną zalewą . Pasteryzujemy 20 min