Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letnie klimaty zachowane w słoiku
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1011
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 907
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12731
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1011
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 907
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12731
Składniki
Surowe buraczki kroimy na średnia kostkę na dno potem wrzucamy umytą botwinki pokrajaną na drobno razem z liściami na wierzch dajemy koperek i dwa ząbki czosnku i zalewamy przestudzoną zalewą . Pasteryzujemy 20 min