Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letnie klimaty zachowane w słoiku
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 121
Tak przygotowaną bagietkę można spożyć jako przekąskę lub na kolację. Danie s...
Odsłon: 126
Przepis dnia
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 660
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 121
Tak przygotowaną bagietkę można spożyć jako przekąskę lub na kolację. Danie s...
Odsłon: 126
Przepis dnia
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 660
Składniki
Surowe buraczki kroimy na średnia kostkę na dno potem wrzucamy umytą botwinki pokrajaną na drobno razem z liściami na wierzch dajemy koperek i dwa ząbki czosnku i zalewamy przestudzoną zalewą . Pasteryzujemy 20 min