Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letnie klimaty zachowane w słoiku
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1716
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15095
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3145
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8892
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1716
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15095
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3145
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8892
Składniki
Surowe buraczki kroimy na średnia kostkę na dno potem wrzucamy umytą botwinki pokrajaną na drobno razem z liściami na wierzch dajemy koperek i dwa ząbki czosnku i zalewamy przestudzoną zalewą . Pasteryzujemy 20 min