Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczniejsze, niż z puszki.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 318
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11124
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3709
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1273
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 318
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11124
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3709
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1273
Składniki
Brzoskwinie obrać ze skórki, przekroić na połówki, usunąć pestki. Zagotować wodę z cukrem. Ilość cukru można regulować w zależności od upodobań.
Brzoskwinie układać w słoikach, zalewać syropem. Pasteryzować 15 minut.
Praktyczna rada. Ponieważ brzoskwinie dosyć szybko ciemnieją, obieram je prosto do słoików i każdy napełniony od razu zalewam syropem i zakręcam.