Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 19
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5673
Polecam.
Odsłon: 1093
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 144
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 411
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 19
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5673
Polecam.
Odsłon: 1093
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 144
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 411
Składniki
Brzoskwinie myjemy ,obieramy ,usuwamy pestki i kroimy na kawałki. Z wody , cukru cukru wanilinowego , octu i przypraw na wolnym ogniu gotujemy zalewę i powoli wkładamy do niej owoce. Gotujemy je na wolnym ogniu przez około godzinę. Układamy brzoskwinie w słoikach ,następnie wlewamy gorącą zalewę ,mocno zakręcamy i stawiamy denkami do góry. Czekamy ,aż się wystudzą.