Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite połączenie składników, które sprawdzi się jako dodatek do dań mięsnych. Szczególnie pieczeni lub mięs smażonych. Spróbujecie, to nawet mięsa nie trzeba będzie ;)
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 436
Potrzebnych jest tylko 5 głównych składników i mamy szybką, prostą w wykonan...
Odsłon: 951
Majeranek i pieprz doskonale podkreślają smak pieczonej świątecznej kaczki.
Odsłon: 83
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 436
Potrzebnych jest tylko 5 głównych składników i mamy szybką, prostą w wykonan...
Odsłon: 951
Majeranek i pieprz doskonale podkreślają smak pieczonej świątecznej kaczki.
Odsłon: 83
Składniki
Buraczki czyścimy, każdą sztukę owijamy w folię aluminiową, pieczemy 80 minut w temperaturze 180°C. Studzimy, obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Porzeczki osączamy z zalewy, dodajemy do buraczków razem z olejem. Do smaku doprawiamy ksylitolem.