Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite połączenie składników, które sprawdzi się jako dodatek do dań mięsnych. Szczególnie pieczeni lub mięs smażonych. Spróbujecie, to nawet mięsa nie trzeba będzie ;)
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 522
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2698
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 738
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 3164
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 522
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2698
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 738
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 3164
Składniki
Buraczki czyścimy, każdą sztukę owijamy w folię aluminiową, pieczemy 80 minut w temperaturze 180°C. Studzimy, obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Porzeczki osączamy z zalewy, dodajemy do buraczków razem z olejem. Do smaku doprawiamy ksylitolem.