Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraczki na zimę w trochę innej wersji - z papryką. Przepis od mojej mamy.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8306
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 461
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8306
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 461
Składniki
Buraki trzemy na tarce z dużym oczkiem. Paprykę i cebulę kroimy w paski. Składniki na zalewę gotujemy. Dodajemy warzywa i gotujemy razem 15 minut. Warzywa wkładamy do słoików i pasteryzujemy 10 minut.