Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraczki na zimę w trochę innej wersji - z papryką. Przepis od mojej mamy.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2556
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 399
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4365
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2556
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 399
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4365
Składniki
Buraki trzemy na tarce z dużym oczkiem. Paprykę i cebulę kroimy w paski. Składniki na zalewę gotujemy. Dodajemy warzywa i gotujemy razem 15 minut. Warzywa wkładamy do słoików i pasteryzujemy 10 minut.