Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraczki na zimę w trochę innej wersji - z papryką. Przepis od mojej mamy.
Polecam.
Odsłon: 699
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36154
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 210
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 355
Polecam.
Odsłon: 699
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36154
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 210
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 355
Składniki
Buraki trzemy na tarce z dużym oczkiem. Paprykę i cebulę kroimy w paski. Składniki na zalewę gotujemy. Dodajemy warzywa i gotujemy razem 15 minut. Warzywa wkładamy do słoików i pasteryzujemy 10 minut.