Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe cebulki można także zamknąć w słoiki.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 20295
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9535
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2091
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4093
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 711
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 360
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 20295
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9535
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2091
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4093
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 711
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 360
Składniki
Cebulki obrałem, włożyłem do wrzącej wody na 3 minuty, odcedziłem, przelałem zimną wodą. Ułożyłem w słoikach, dodałem przyprawy. Przygotowałem zalewę: zagotowałem wodę z solą i cukrem, dodałem ocet. Gorącą napełniłem słoiki. Zamknąłem i pasteryzowałem 25 minut.